Pop Up seinäkkeen osat ja kokoaminen

Mikä on Pop Up seinäke

"Tekniikka kotoisin kuusta".

Pop Up kuvatelineiden tekniikka on lähtöisin kuukävelyjen vaatimasta, helposta tavasta avata ja pystyttää suuripintaisia antennirakenteita.

Pop Up tekniikka kuusta

Seinäkkeen pääosat ovat alumiinirunko sekä rullattavat kuvavuodat.

Pop Up seinäkkeen perusosat
Pop Up kehikko & Kuvavuodat

 

Osat ja varusteet

Tarkkana hankkijana saat rahoillesi enemmän vastinetta.

Vertaa tarkasti hintoja kun olet hankkimassa telinettä koska perinteiseen Pop Up pakettiin tulee kuulua:

- teline
- tiski / kuljetuslaukku
- tuloste tiskille
- pöytälevy tiskin päälle
- kuvavuodat
- valaistus
- takuu

Tarkista että toimittajasi tarjoaa takuun tuotteellesi. Markkinoilla on niin halpa tuotteita kuin ns. merkkituotteitakin.

Seinäkkeen kallein osa on kuvavuodat, vaadi myös näille takuuta koska edullisen ja kalliin kuvan laatuero voi olla suuri. Joissakin halpa malleissa kuva kiinnitetään PVC levyille ja nämä harvoin kohdistuvat oikein telineeseen eikä päivittäminen ole taloudellista.

Kankainen Pop Up
Kangaskuvallinen Pop Up seinä on usein tarkoitettu kevyempään käyttöön ja telinepaketit ovat usein "basic" -malleja jolloin valot ja tiskit ovat lisävarusteita.

Valitse kuitenkin teline jossa on takuu ja varmista että kangas on venyvää ja painettu sublimaatiotekniikalla. Muuten se jää ryppyiseksi tai sen on kokonaan irroitettava kuljetuksen ajaksi.

 

Pop Up telineen koko

Pop Up telineen koko määritellään sen rakenteen "ruudukoista".

Tavallisin 3x3 kokoinen Pop Up ei siis tarkoita 3 metriä suurta kuvatelinettä vaan rakenteessa esiintyvien ruutujen lukua.

Pop Up rakennekuva

Kuvissa näkyy tyypillinen 3x3 rakenne, kuitenkin tämän rakenteen senttimääräinen mitta eroaa valmistajan ja mallin mukaan.

Pop Up ulkoinen rakenne